vaak gevraagd, maar doet u mij maar Forever...  maar wellicht is herbalife wel iets voor u

producten herbalife 

Herbalife heeft diverse producten die de gezondheid moeten ondersteunen. Wat ik heb begrepen, zijn de producten goed. Hoe goed, geen idee. Wilt u het zelf vergelijken, bestelt u ze allebei. Forever geeft 30 dagen niet tevreden geld terug, dus bij Forever geen risico's.

sterk in afvallen

Herbalife is gegroeid door de afvalslankproducten. Forever heeft als basis niet afslanken maar gezond zijn. Inmiddels is er wel een lijn producten weightcare, voor de mensen die gezond willen afslanken.

succesvolle managers binnen forever, voorheen herbalife

Omdat afslanken mijn ding niet is, was herbalife niet mijn bedrijf. Van erg succesvolle managers binnen Forever (die voorheen herbalife deden) is de motivatie (trainingen) binnen herbalife groot, maar de groei/inkomensmogelijkheid kleiner.

producten voor iedereen

Herbalife heeft inmiddels een frink grote productlijn. Omdat de assoiciatie toch vaak is met afslanken, is het de vraag of u hiermee geassocieerd wenst te worden.

Forever heeft in ieder geval een "neutrale" uitstraling. Dat bevalt mij prima.

veel gevraagd, weinig inhoudelijk gesproken

Wat mij opvalt is dat ik open ben over Forever. Mensen mogen alles weten en inzien. Forever is een goed bedrijf. Echter de Herbalife mensen aan de deur zijn ineens erg gesloten als ze horen dat FLP in huize aanwezig is. Veel meer dan "kom bij ons" komt er dan niet uit. Jammer. Want voor een goed bedrijf, hoef jij je niet te schamen.