wat u zeker wilt weten van Forever...  

sterk sinds 1978 

Al 46 jaar gaat Forever sterk. Inmiddels marktleider Aloë Vera en een van de grootste in Bijenproducen en voedingssupplementen.

kantoor BeNelux in baarn

De BeNeLux telt mee, sinds 1997, iniddels ook al weer 27 jaar. Op het kantoor worden alle backoffice zaken gedaan, ook worden er presentaties en trainingen gegeven. Ook u bent hier van harte welkom! Neem even contact op om een afpsraak te maken.

geen aandeelhouders, vol eigendom

Waarom is dit belangrijk, het is prettig (noodzakelijk) dat een visie kan worden uitgevoerd, zonder dat aandeelhouders ineens een andere koers willen aanhouden. Want eigenaren plannen lange termijn, geen korte termijn winst. Daar heeft u profijt van.

Grootste netwerkmarketing

Forever is wellicht wel het grootste netwerkmarkeing bedrijf dat er is. Dat is niet zonder reden, namelijk distributeurs / forever business eigenaren voelen zich prettig, worden goed begeleid en de verdiensten zijn belonend. En met de huidige ontwikkeling, kan Forever nog gigantisch groeien ! Groeit u mee?

geen verplichtingen wel beloningen

Het uitgangspunt van Forever is het crëeren van mogelijkheden op basis van beloningen. Niet op basis van verplichtingen/eisen. U wordt tot niets verplicht, maar u kunt heel veel bereiken en hiermee veel verdienen.