radar tros = negatief bij uitstek

maar geeft ook goede informatie

Forever bij Radar

hoe kan je dit nu plaatsen?

Je wilt toch alleen maar positief nieuws, waarom dit nu plaatsen?

Omdat eerlijkheid en transparantie juist heel goed is. Daarom super dat de directeur van de BeNeLux ook naar de uitzending is gekomen!respect

Laat Peter Boots uitpraten en kom zelf langs bij Forever BeNeLux in Baarn, u bent van harte welkom.

Dat Forever anders is, is duidelijk. Dat hoeft niet slecht te zijn. Met duizenden bestellingen per maand... heb je heel veel blije klanten.

200-450 euro per maand extra

wat doet u met 200-450 euro 

Wat zou u doen met die extra 200-450 euro per maand? Dat wordt genoemd een kleine bijverdienste, meer dan honderd mensen heeft dat toch mooi extra. Wat zou u hiermee doen? 

loterij kans of keuze

Volgens geldloterijen is de kans bij een loterij 1 op de half miljoen tot 1 op de 50 miljoen dat je een serieuze prijs wint. Bij Forever zijn in ieder geval meer dan 12 mensen met 10.000+ EURO iedere maand en 100+ mensen met meer dan 1000 euro per maand. Een beter resultaat, dan meedoen aan de lotto/loterij. 

wat doet u met 200-450 euro 

Wat zou u doen met die extra 200-450 euro per maand? Dat wordt genoemd een kleine bijverdienste, meer dan honderd mensen heeft dat toch mooi extra. Wat zou u hiermee doen? 

Heel veel mama's, papa's, gezinnen zijn blij met deze extra's in de maand.

terug naar de basis

De basis is een goed product. Een product dat mensen keer op keer zelf willen bestellen. Niet omdat het moet, maar omdat ze er blij van worden. En iedere keer wordt er iets verdiend. Net als in een winkel/restaurant.... Alleen dan gaat de winst naar een individu, dat kan u zijn.

geen verplichtingen Begin gewoon: niet

Geen goed gevoel? Begin dan gewoon niet! Het hoeft niet, niets moet. In de uitzending wordt bevestigd dat mensen een aardig tot een heel aardig inkomen verdienen. Maar u hoeft dit niet te zijn.

Probeert u eens de Heat Lotion. Een prachtig product. Werkt deze niet, doe dan niets met Forever...