Wat voor persoon bent u? Herkent u zich in een van deze onderstaande profielen?

leider, gaat eigen weg

U weet wat u wilt bereiken en anderen moeten u niet voor de voeten lopen. Wij adviseren u een groot team op te bouwen en te gaan voor het hoogste inkomen, Forever kent geen plafond. Niets staat u in de weg bij ons succesvol te worden. U stuurt de anderen wel naar de trainingen die beschikbaar zijn.


U kent iedereen

U praat en kent iedereen. U houd van gezelligheid en een leuke babbel. Als u op dezelfde  enthousiaste wijze praat over de producten en mogelijkheden van Forever als u doet over uw laatste vakantie, zult u uw inkomen snel zien groeien.

u helpt graag anderen

U rent niet als eerste ergens op af, maar wilt als het gewenst is de mensen om u heen wel helpen. Voor u, doe maar gewoon, zonder op iemands tenen staan. Uw kracht om mensen te helpen, zal u doen groeien. Want hoe meer mensen u helpt, door dat te doen, helpt u tevens u zelf. U bent van harte welkom.


eerst zien, dan geloven

Waarschijnlijk zien wij u niet snel voor een grote groep spreken en de leiding nemen. Tenzij het exact op uw werkterein ligt, dan wilt u er alles over vertellen. De kleine letters en voorwaarden leest u vrijwel meteen. Ook u bent welkom. Probeer anders eens de producten met 30 dagen niet tevreden geld terug terwijl u alles helemaal doorneemt. Wij vertellen u wat de (on)mogelijkheden zijn. Mensen vertrouwen u. Als u ons de kans geeft alles uit te leggen,  kunt u beetje bij beetje groeien terwijl u anderen helpt.