Forever heeft een inkomensmogelijkheid voor iedereen

maar niet iedereen groeit even snel, hier volgen een aantal tips

enthousiame voorop

U wilt dat andere mensen blij en enthousiast worden van Forever? Dat zal alleen gebeuren wanneer u oprecht enthousiast bent. En kunt u nog niet blij zijn met uw inkomen, wees dan oprecht blij over de producten. Waarom?

Enthousiasme is aanstekelijk! gevolg = groeivoorspel en anticipeer

Je weet wanneer mensen geld uitgeven (verjaardagen/zomer/kerst), wanneer er zonnebrand nodig is (zomer) en wanneer mensen willen afvallen (januari&voorzomer). En de rest van het jaar? Poetsen mensen nogsteeds hun tanden en douchen ze ook. Gebruik die kennis en laat het niet aan het toeval afhangen.

carriëre switch

Echte grote kansen zijn mensen die echt sprongen willen maken. Deze vind je na de zomervakantie, of bij een ingrijpende gebeurtenis, zoals gezinsuitbreiding. Ook wanneer mensen 5-7 jaar werken bij eenzelfde werkgever, die zijn nogal eens 'zoekende'. Help hen dan....niet verkopen - informeren

Goed luisteren is belangrijker dan praten en zeker beter dan verkopen. Waarom? Mensen moeten zelf kiezen voor Forever, want niemand kan iets verplichten. Wat wij wel kunnen doen, is de mensen goed informeren, zodat ze in ieder geval weten dat ze zelf de keuze kunnen maken!