hoe u geld kunt verdienen, zonder de verplichtingen van een kantoor, zodat ook u het kunt combineren met de dagelijkse bezigheden.

vanuit huis, geen kantoor

Kantoorkosten zijn "duur". Omdat wij werken op mond op mond reclame, is het kantoor helemaal niet nodig. Ook is deze manier van werken dupliceerbaar, zodat iedereen het kan. Een kantoor hebben, zou alleen maar een belemmering zijn.

betekent niet dat u altijd binnen bent, u gaat op pad

Laat er geen misverand over zijn, werken vanuit huis betekent niet de hele dag achter de computer. Contacten met klanten of met uw team gaan gewoon buiten de deur. Wilt u de deur niet uit, kunt u beter enquetes aan invullen ofzo. Wij zoeken 'mensen mensen'.

uw eigen kantoor

Ergens in huis, maakt u een plekje waar u goed voor uzelf kunt werken. Een computer aan een opgeruimde tafel is voldoende. Als er dan nog twee mensen kunnen aanschuiven, kunt u er ook nog overleg houden. 

voor alle leeftijden

Forever is er voor alle volwassen leeftijden. Man of vrouw, alleenstaand of in gezin. Jong (18+) of pensioen+, het maakt allemaal niet uit. Er is voor iedereen plek, ruimte, er zijn mogelijkheden genoeg.

Flexibele werktijden

U werkt wanneer het u uitkomt. In de ochtend, in de middag of juist in de avond. 

U bepaalt zelf uw afspraken. Hierdoor is het ideaal combineren naast een andere baan, of naast het gezin.