Ik heb het geprobeerd, euroclics, varkentjes, enquetes... het is heel veel, heel saai werk.

wel makkelijk, maar het heeft mij niets opgeleverd

geld verdienen met emails lezen

mails lezen

Je klikt je helemaal suf, om uiteindlijk wat punten te verzamelen die je nooit int, want de verzend/administratiekosten zijn te substantieel. Klik je een keer verkeerd, zit je aan allerlei mailings vast....


geld verdienen met invullen enquetes

enquetes

Deze kosten meer tijd dan je denkt. Altijd willen ze iets, reclame sturen, een 'gratis' product tegen verzendkosten aanbieden, een follow-up er achteraan.... Enquetes zijn tijdrovend en ze vragen je het hemd van je lijf.

emails: niets voor mij

Wellicht worden anderen er gelukkig door. Dan is dat uiteraard helemaal goed. Voor mij was dit het niet. Saai en onpersoonlijk. Ook waren de inkomsten voor mij, veel te weinig.


Forever is mensenwerk

Bij Forever zijn niet alleen de inkomsten interessanter, ook staat u midden in de maatschappij. In contact met mensen. Persoonlijk, via de telefoon, via de mail....En hoogwaardige producten. Iets waar IK mij niet voor hoef te schamen.

bedrijfsmodel-verkoop

De goede kwalitatieve producten en persoonlijke aandacht maakt het mogelijk dat iedereen er een inkomen mee kan genereren. Groot of klein, al meer dan 38 jaar lang. De meeste parttime een enkeling fulltime.  Ook op zoek naar een aanvullend inkomen ? Sceptisch? Probeer anders eerst eens de producten uit. 30 dagen, niet tevreden: geld terug !