een extra inkomen waarbij ik zelf bepaal

wanneer - waar - hoe ik werk

werken wanneer ik wil

Ik bepaal zelf wanneer ik wil. Natuurlijk wanneer ik afspraken maak, of trainingen volg dan gaan die data in overleg. Maar voor de rest bepaal ik of ik in de ochtend, middag of avond aan de slag ga. Op die manier kan ik het combineren met het gezin en overige activiteiten.bepaal zelf hoe ik werk

Richt ik mijn aandacht op gelijkgestemden, zakelijke contacten, via internet, telefoon of in persoon, ik kies de activiteiten die bij mij passen.

Zo kies ik de weg die bij mij past.

mijn eigen inkomen bepalen

Doe ik niets in het begin, dan verdien ik later ook niets. Stil-starten is geen optie. Maar eenmaal van start en opgebouwd, kan ik wel een maand op vakantie en het inkomen loopt door.  Zo bepalen mijn activiteiten mijn inkomen. En er is geen plafond. Groei zover als u wilt.


geen risico's of grote investeringen

Mooi verhaal, addertjes? Nee, helemaal niet. Iedereen begint gelijk, vanaf nul. Geen start fee, personeel of inkoopsom. Leer het bedrijf kennen en de producten, volg de trainingen en zet je voor 200% in. Ook de mensen die "groot" starten met (minder dan) 500 euro, krijgen een jaar lang  geld terug op ongebruikte producten !