Extra geld verdienen: 2000 per maand

Extra geld verdienen: meer dan 2000 euro per maand

> 2000 euro per maand

Creëer parttime een inkomen van meer dan 2000 euro per maand.

Start vandaag nog

terug naar homepage
www.extra-geld-verdienen.info

Duidelijke acties, precies weten wat je moet doen om geld te verdienen

Geen vage beloften, maar een exacte uitleg hoe je geld kan verdienen en wat je ervoor moet doen.

Exacte acties voor een inkomen van meer dan 2000 euro per maand

Heeft u het artikel gelezen hoe u 1100 euro per maand kan verdienen? Zo niet, doe dat dan eerst even.

Wanneer de laatste groep ook drie mensen gaat begeleiden een inkomen op te bouwen, dan groeit uw inkomen direct boven de 2000 euro per maand. Nu denkt u wellicht, 2000 euro per maand, dat is nog niet zo veel. Dat snap ik. Maar in dit voorbeeld gaat het er om dat u zelf 18 klanten bedient en 3 mensen begeleid en alles leert (die vervolgens dit gedrag dupliceren). Dit inkomen loopt hierna gewoon door en wanneer deze zelfstandig zijn kost het u weinig tot geen energie. Als u dan ieder jaar verder groeit en in plaats van bij 3 mensen begeleiden kiest om te groeien naar vier, vijf etc etc. dan groeien uw inkomsten eveneens naar 2500 - 3000 - 4000 euro per maand, zonder dat het u meer tijd kost. 

Meer (of minder) kan altijd

Wil je even minder verdienen of juist meer, dan kan je de volgende paginals bekijken:

- 300 verdienen per maand

- 570 verdienen per maand

- 1100 verdienen per maand

Moet ik verkopen

Ja en nee, de producten moeten verkocht worden (anders geen inkomen), maar wij zijn niet op zoek naar verkopers. De producten zijn ontzettend goed en hebben eigenlijk geen "verkoop" gesprek nodig. Wel moeten mensen er over vertellen. De producten verkopen zichzelf, maar mensen moeten weten dat de producten er zijn en hoe ze deze kunnen bestellen. Echte verkopers doen het in de regel erg slecht bij ons, want op alle producten zit 30 dagen niet tevreden geld terug, dus harde verkoop heeft totaal geen zin. Over het algemeen zijn mensen die goed contacten kunnen leggen de beste. En of dit op werk, het schoolplein of elders is, dat maakt niet uit.

Wanneer u een team gaat opbouwen is teamspirit belangrijk. Het draait niet om u, maar om de ander. Helpt u veel anderen, dan helpt u uzelf.

Oprecht enthousiast over de producten

Het hoeft niet, maar in mijn ogen kan je alleen oprecht enthousiast worden over de producten als je ze zelf gebruikt. Hierom is altijd het advies de producten zelf te gebruiken en te ervaren. Hierdoor krijg je een grote glimlach en praat je er heel makkelijk over.

Voorraad, administratie etc

Men mag een eigen voorraad aan leggen en hieruit leveren, maar dit hoeft niet. Vaak heb je wel iets van de grootste klanten liggen, echter tegenwoordig gaan de meeste bestellingen via het internet. Zo kunt ook u gebruik maken van de (gratis) webshop. Dan gaan alle betalingen automatisch, producten worden direct naar de klant bezorgd en uw administratie is minimaal, omdat alle bestellingen via het web automatisch worden bijgewerkt.

Laag risico, groot potentieel / rendement

Geen inkoopsommen, want een eerlijk bedrijf hoeft niet op die manier geld te verdienen. Geen franchise fee of grote investeringen in een eigen bedrijf, ook geen maandelijkse of jaarlijkse kosten. Uw grootste investering is tijd. Wel dient u de producten te leren kennen zodat u weet waar u het over heeft. Maar omdat het dagelijkse producten zijn kunt u gewoon producten die u nu elders haalt eens omwisselen met Forever producten. En bent u een twijfelaar, dan bestelt u eerst de producten gewoon als klant en heeft u 30 dagen niet tevreden geld terug.

Het zijn verbruiksproducten, dus zolang uw klantenkring/team producten blijft gebruiken, blijft u inkomen verdienen.

Eerst meer weten/verder lezen?

Lees eens verder op alle artikelen die te vinden zijn op  extra-geld-verdienen.

Of lees eens de brochure.

Wat mag u van mij verwachten

• ik voorzie u in informatie/training over de producten (u hoeft het niet allemaal zelf te weten)

• ik leg u uit hoe Forever werkt, wat wel/niet mag en waar goede kansen liggen

• begeleiding in het benaderen van mensen/coaching

• Forever voorziet in wekelijkse trainingen/meetings (niet verplicht)

• Forever organiseert evenemten die zowel inhoudelijk (training) bevatten als mogelijkheden om collega's te ontmoeten

Start vandaag nog: klik hier